Куленски благодари за подкрепата, която е получил. Искам да поздравя всички жители

...
Куленски благодари за подкрепата, която е получил.
Искам да поздравя всички жители
Коментари Харесай

След 16 г. на власт: Тодор Попов загуби битката за пети мандат от кандидата на ПП-ДБ

Куленски благодари за поддръжката, която е получил.

" Искам да поздравя всички поданици на Пазарджик и близките села, които пожелаха тази смяна. Аз поемам най-отговорен ангажимент тук пред тях, че ще бъда кмет на всички поданици на община Пазарджик. Няма да разделям хората ", каза претендентът на ПП-ДБ.

Според него Община Пазарджик се намира в тежко финансово положение след ръководството на Тодор Попов, който ръководи от 2007 година.

" Оттук-нататък депозирам ръка към обединенията в Общинския съвет дружно да сложим Пазарджик по един нов метод на картата на България ", сподели още Петър Куленски. По думите му са парирали опитите за манипулиране на вота. 

 

Изборният ден в община Пазарджик завърши във всички 152 секции, заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на Общинската изборна комисия Антони Върбев. Правото си на глас във втория тур на локалните избори упражниха 33 270 гласоподаватели от общо имащи право на избор 96 790.

Избирателната интензивност е 34,37 %. Та е с близо 5 на 100 по-ниска по отношение на интензивността от първия тур на локалните избори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР